Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Paalman

Slechts 90 leden, maar Zang en Kleur Nijverdal-Hellendoorn heeft wel 6 wereldtitels

NIJVERDAL - Waar een relatief kleine vereniging (90 leden) groot in kan zijn. Daar weten ze bij Zang en Kleur Nijverdal-Hellendoorn inmiddels alles van. Leden van deze vogelvereniging haalden deze week maar liefst elf medailles op het WK (COM Mondial 2019) in Zwolle. Zes keer werd een wereldtitel in de wacht gesleept.

 1. Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongerenoverlast aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’
  PREMIUM

  Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongeren­over­last aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’

  HELLENDOORN - Jongeren kunnen bij het fietsbruggetje achter ijsfabriek Ben & Jerry’s nog wel een verfrissende duik in de Regge nemen, maar de omvang van de ligweide is inmiddels behoorlijk ingeperkt. Ook mogen ze niet langer vanaf de Overwaterbrug in het water springen. „We willen niet aansprakelijk worden gesteld als iemand hier een dwarslaesie oploopt.”
 2. Celstraf voor grof geweld tegen politieman op terras Nijverdals café: ‘Het had nooit mogen gebeuren’

  Celstraf voor grof geweld tegen politieman op terras Nijverdals café: ‘Het had nooit mogen gebeuren’

  NIJVERDAL/ALMELO - De beelden van de heftige mishandeling van een politieman op het terras van café De Kachel, nog geen drie weken geleden, liegen er niet om. Haarscherp en in full-colour is te zien hoe Roy H. (36) uit Nijverdal de agent met een aantal keiharde vuistslagen knock-out slaat. Politierechter Herman Stam legt H. woensdagmorgen drie maanden cel op waarvan één voorwaardelijk. Ook moet H. de agent 1650 euro schadevergoeding betalen.

Reggestreek