De mogelijkheid je elektrische auto onderweg sneller te kunnen opladen is volgens diverse politieke partijen een voorziening die gewoon thuishoort in een toeristische gemeente als Hellendoorn.
Volledig scherm
De mogelijkheid je elektrische auto onderweg sneller te kunnen opladen is volgens diverse politieke partijen een voorziening die gewoon thuishoort in een toeristische gemeente als Hellendoorn. © Venema Media

Snelladers voor elektrische auto’s bij Sallandse Heuvelrug en op 't Lochter in Nijverdal gewenst

NIJVERDAL - Steeds meer mensen rijden tegenwoordig in een elektrische auto. Dat is goed nieuws voor het milieu, want het vermindert de CO2-uitstoot. Het opladen neemt echter relatief veel tijd in beslag en dat probleem wil de Hellendoornse politiek nu bij de hoorns vatten. Het toverwoord daarbij is: Snellaadpunten. 

 1. Spookhuisexploitanten en oliebollenbakkers: ‘De oliebollenkraam in Nijverdal zorgt voor vastigheid in ons bestaan’
  PREMIUM

  Spookhuis­ex­ploi­tan­ten en oliebollen­bak­kers: ‘De oliebollen­kraam in Nijverdal zorgt voor vastigheid in ons bestaan’

  NIJVERDAL - Ze staan elk jaar na de intocht van Sinterklaas tot en met oudejaarsdag met hun oliebollenkraam op het Henri Dunantplein in Nijverdal. Een periode van relatieve rust voor de twee die het grootste deel van het jaar met een spookhuis onderweg zijn in binnen- en buitenland. Al 30 jaar. Nu moeten de oliebollen het door corona verloren spookjaar een beetje goedmaken. „De oliebollenkraam zorgt voor vastigheid in ons bestaan.”
 1. Yoepmen en zijn 'moeke' zijn een hit op TikTok
  Play

  Yoepmen en zijn 'moeke' zijn een hit op TikTok

 2. Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?
  Play

  Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?

Reggestreek