De Stichting Zonnewoud biedt kleinschalige dagopvang en beschermd wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting beschikt nu over een nieuw busje, waarmee meer cliënten naar de dagopvang vervoerd kunnen worden.
Volledig scherm
De Stichting Zonnewoud biedt kleinschalige dagopvang en beschermd wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting beschikt nu over een nieuw busje, waarmee meer cliënten naar de dagopvang vervoerd kunnen worden. © Annina Romita

Stichting Zonnewoud in Nijverdal erg blij met nieuw busje

NIJVERDAL - De Stichting Zonnewoud beschikt sinds deze week over een grotere bus, waarmee meer cliënten gelijktijdig naar de dagbesteding kunnen worden gebracht en gehaald. 

  1. Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongerenoverlast aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’
    PREMIUM

    Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongeren­over­last aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’

    HELLENDOORN - Jongeren kunnen bij het fietsbruggetje achter ijsfabriek Ben & Jerry’s nog wel een verfrissende duik in de Regge nemen, maar de omvang van de ligweide is inmiddels behoorlijk ingeperkt. Ook mogen ze niet langer vanaf de Overwaterbrug in het water springen. „We willen niet aansprakelijk worden gesteld als iemand hier een dwarslaesie oploopt.”

Reggestreek