Sinds de twee zware aardbevingen en vele honderden naschokken verblijft een groot deel van de bevolking op de Molukken in provisorische tentenkampen.
Volledig scherm
Sinds de twee zware aardbevingen en vele honderden naschokken verblijft een groot deel van de bevolking op de Molukken in provisorische tentenkampen. © Archief

Streefbedrag van Nijverdalse inzamelingsactie voor Molukken is gehaald

NIJVERDAL -  De actie van de Molukse gemeenschap in Nijverdal om geld in te zamelen voor de aardbevingsslachtoffers op de Molukken is geslaagd. Voorzitter Wim Latupeirissa van de Stichting Bunga Tandjung vertelt dat het streefbedrag van 10.000 euro inmiddels is bereikt, onder meer dankzij de toezegging van de Hellendoornse gemeenteraad om vijf mille voor dit doel over te maken. 

  1. Nieuwbouwplan voor entree Nijverdal: ‘Na 40 jaar wordt deze rotte kies alsnog een pareltje’
    PREMIUM

    Nieuwbouw­plan voor entree Nijverdal: ‘Na 40 jaar wordt deze rotte kies alsnog een pareltje’

    NIJVERDAL - Hij heeft zich de afgelopen veertig jaar meermaals afgevraagd of hij geen kat in de zak had gekocht. Bouwplannen kwamen en gingen, maar zijn kavel aan de entree van Nijverdal bleef onbebouwd. En dat terwijl hij deze grond op de hoek van de Wierdensestraat en Boomcateweg destijds toch op uitdrukkelijk verzoek van de gemeente Hellendoorn had gekocht. De aanhouder lijkt nu toch te winnen.

Reggestreek