Het struinpad achter deze woningen aan de Vroegeling blijft open. Wel gaat de gemeente met de bewoners in gesprek over de aanleg van een groenstrook om inkijk in hun achtertuinen te voorkomen.
Volledig scherm
Het struinpad achter deze woningen aan de Vroegeling blijft open. Wel gaat de gemeente met de bewoners in gesprek over de aanleg van een groenstrook om inkijk in hun achtertuinen te voorkomen. © Han Haveman

Struinpad achter woningen Vroegeling in Nijverdal blijft gewoon open: Raad hakt knoop door

NIJVERDAL Het struinpad achter zeven woningen aan de Vroegeling blijft voor iedereen toegankelijk. De Hellendoornse gemeenteraad is niet bereid dit pad aan de openbaarheid te onttrekken, omdat enkele aanwonenden overlast ondervinden van de gebruikers van dit pad.

 1. Nijverdalse pandeigenaren niet blij met visie voor Grotestraat: ‘Geef dan iedereen mogelijkheid hoger te bouwen!’
  PREMIUM

  Nijverdal­se pandeigena­ren niet blij met visie voor Gro­testraat: ‘Geef dan iedereen mogelijk­heid hoger te bouwen!’

  NIJVERDAL - Maarten Heerdink en Arthur Leferink zijn geen uitgesproken tegenstanders van hoogbouw in het centrum van Nijverdal. Maar beide pandeigenaren vinden wel dat bij de herontwikkeling van de noordkant van de Grotestraat moet worden uitgegaan van gelijke monniken, gelijke kappen. Dat is volgens hen nu niet het geval. „Er wordt hier selectief gehandeld.”
 1. Rutte voorzichtig positief tijdens persco
  Play

  Rutte voorzich­tig positief tijdens persco

 2. Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Griekenland en Turkije
  Play

  Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Grieken­land en Turkije

Reggestreek