Eigenaar Jochem Paalman van BikeSuperior doet goede zaken. „Ik heb in het begin van de coronacrisis heel veel onderdelen besteld en daar pluk ik nu de vruchten van."
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Jochem Paalman van BikeSuperior doet goede zaken. „Ik heb in het begin van de coronacrisis heel veel onderdelen besteld en daar pluk ik nu de vruchten van." © Bert Kamp

Student Jochem (24) uit Nijverdal maakt fietsen op maat: ‘We staan er met z’n allen vol bewondering omheen’

5 vragenNIJVERDAL - Afstuderen aan de Hogeschool Saxion moet de 24-jarige Jochem Paalman nog. Al zijn tijd gaat zitten in zijn onderneming die exclusieve racefietsen en gravelbikes verkoopt. De student Technische Bedrijfskunde begon vanuit zijn ouderlijk huis een werkplaats en webshop met de duurste merken. 

 1. Met hart en ziel actief voor de gemeenschap: 23 lintjes in Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden

  Met hart en ziel actief voor de gemeen­schap: 23 lintjes in Hellen­doorn, Rijs­sen-Hol­ten en Wierden

  HELLENDOORN/RIJSSEN/WIERDEN - Vele jaren hebben ze zich ingezet voor de lokale gemeenschap. Hun enorme inzet werd gisteren beloond met een onderscheiding van koninklijken huize. Liefst 23 inwoners van de Reggestreek viel die eer ten deel. Tenzij anders vermeld, worden de genoemde personen allemaal Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hieronder een heel beknopt overzicht van de gelukkige decorandi. En natuurlijk: van harte gefeliciteerd.
 1. Norman uit Hengevelde heeft een Lancia Artena uit 1938
  Play

  Norman uit Hengevelde heeft een Lancia Artena uit 1938

 2. Monument voor slachtoffers van explosie vlak na bevrijding in Oldenzaal onthuld
  Play

  Monument voor slachtof­fers van explosie vlak na bevrijding in Oldenzaal onthuld

Reggestreek