Volledig scherm
De Nijverdaller Bilal Durmaz kan niet wachten totdat hij in zijn nieuwe onderkomen aan de Holterweg aan de slag kan. © Lenneke Lingmont

Studio Gym to B wordt Plan Nijverdal

NIJVERDAL - Personal training studio Gym to B wordt Plan Nijverdal. Deze naamsverandering valt samen met de verhuizing van de Koersendijk naar een nieuwe, grotere locatie aan de Holterweg

De ‘sportschool’ is sinds 2004 gevestigd in een voormalige boerderij aan de Koersendijk en huurt nu een flink gedeelte van het duurzame pand, dat het echtpaar Fokke-Heutink uit Nijverdal op het terrein van het voormalige zalencentrum Braakman Noetsele laat bouwen. Dat pand wordt eind april/begin mei opgeleverd. Bilal en Christel Durmaz willen hun deel voor de zomer in gebruik nemen.   

Bilal Durmaz benadrukt dat Gym to B met elf personal trainers zo langzamerhand uit z'n voegen barst aan de Koersendijk. Op de nieuwe locatie van Plan Nijverdal kan binnenkort niet alleen worden getraind, maar ook vergaderd, geluncht (op een terras) en zelfs overnacht, want in het pand bevindt zich ook een hotelkamer. Durmaz noemt Plan Nijverdal ‘een alles overkoepelende naam’, die beter past bij alle mogelijke activiteiten aan de Holterweg. „Je plant immers een lunchafspraak, vergadering of een sportief doel”, benadrukt hij.

  1. Wandelen voor Water in gemeente Hellendoorn: 2.700 euro

    Wandelen voor Water in gemeente Hellen­doorn: 2.700 euro

    NIJVERDAL - De 72 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen De Marliaantjes (Marle) en De Meander en De Wingerd uit Nijverdal hebben vorige week tijdens het landelijke evenement Wandelen voor Water 1.800 euro bij elkaar gelopen voor het Nigeria-project van de Stichting ZOA. De opbrengst is door hulporganisatie Aqua for All nog eens met 50 procent verhoogd, zodat het eindbedrag van de actie in de gemeente Hellendoorn uitkomt op 2.700 euro.

Reggestreek