Volledig scherm
Jongeren genieten in de jacuzzi van het Slidepark Event © Bert Kamp

Succesvolle eerste editie van Slidepark Event in Hellendoorn

HELLENDOORN - Zo'n 500 tieners luidden zaterdagavond hun vakantie op tropische wijze in tijdens de eerste editie van het Slidepark Event in Avonturenpark Hellendoorn.


Het doel van dit feestje: 12- tot 15-jarigen kunnen hun vakantie op een echt zomerse wijze inluiden met (alcoholvrije) cocktails, waterglijbanen, keiharde muziek van de DJ’s en maar liefst zes borrelende jacuzzi’s. Terwijl de ouders het terrein verlaten, gaat bij de tieners de zwembroek of bikini aan.

Vanaf het terras kijkt René Peul het geheel aan met een grote lach. Hij is als manager van het park nauw betrokken bij de organisatie en geniet van de wilde taferelen om hem heen. „Al met al verwachten we zo’n 500 bezoekers”, vertelt hij. „Niet verkeerd voor een eerste keer. Er wordt dan ook erg enthousiast gereageerd op dit feest. Een uur voordat we open gingen, stond er al een groep Rijssense jongens voor de deur. Ze hadden de laatste bus gepakt om erbij te kunnen zijn.”

Kennismaken met uitgaan
Peul geeft aan dat ze het bij het Avonturenpark tijd vonden worden voor een evenement voor jonge tieners. „We kennen natuurlijk allemaal het succes van discotheek Lucky in Rijssen en wij zijn van mening dat er meer te doen moet zijn voor tieners. Voor 16-plussers is er best veel te beleven, maar voor de 12- tot 15-jarigen wat minder. Op deze manier kunnen ze in een veilig gebied kennismaken met het uitgaan en natuurlijk ook met ons Slidepark.”

Reggestreek