Volledig scherm
De familie Olthof is dolblij met het bereiken van de tweede prijs van de Tankstation Challenge 2019. © Be Olthof

Tankstation Bie Olthof uit Hulsen ‘nipt tweede’ in landelijke strijd

HULSEN - Tankstation Bie Olthof aan de Collenstaartweg heeft de tweede plaats behaald in de Tankstation Challenge 2019. Dat werd woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de Tankstation Vakbeurs 2019. 

Het was de tweede keer dat deze verkiezing van de beste tankshop werd gehouden. Hieraan werd deelgenomen door 80 tankstations, die in de eerste ronde door drie mystery guests werden bezocht. In ronde twee kregen vijf tankstations de vakjury op bezoek. Bie Olthof verloor nipt van de winnaar uit Groenlo. „We zijn blij en erg trots op dit resultaat”, zegt Betsie Olthof.

Geen schande

Ze benadrukt dat het echt geen schande is te verliezen van Kuster Energy, dat in juni de deuren opende. Olthof: „Echt helemaal nieuw en onder architectuur gebouwd. Het gaat om een grote oliemaatschappij. Ze hebben alle nieuwe brandstoffen, grote vergaderzalen, truckersplaats en dergelijke.”

Olthof vervolgt: „Volgens de  vakjury zijn gastvrijheid, service, gehaktballen en de koffie onze sterke punten. Ze prezen de huiselijke uitstraling en vonden de bouw van een lunchroom op de verdieping boven de showroom uniek in de branche.”  

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek