Regisseuse Sanne Kamst-Velthuis in het Openluchttheater in Nijverdal, waar medio mei haar zelf geschreven muzikale drama in het kader van de viering van 75 jaar bevrijding wordt opgevoerd. Deze oude fiets fungeert daarbij als decorstuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Regisseuse Sanne Kamst-Velthuis in het Openluchttheater in Nijverdal, waar medio mei haar zelf geschreven muzikale drama in het kader van de viering van 75 jaar bevrijding wordt opgevoerd. Deze oude fiets fungeert daarbij als decorstuk. © Bert Kamp

Theaterstuk in Nijverdal: ‘In de Tweede Wereldoorlog was niet alles zwart of wit’

NIJVERDAL - Regisseuse Sanne Kamst-Velthuis (46) stapt uit haar auto met Duits kenteken en haalt een originele Nederlandse fiets uit de Tweede Wereldoorlog uit de kofferbak. Ze lacht hardop. „Zal ik het grapje dan maar maken?”  

  1. Actiecomité wil totale afsluiting van Grotestraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’
    PREMIUM

    Actieco­mité wil totale afsluiting van Gro­testraat in Nijverdal voorkomen: ‘Winkels moeten bereikbaar blijven’

    NIJVERDAL - De achttien boze centrumondernemers hebben niet de illusie dat ze de tijdelijke afsluiting van het centrale deel van de Grotestraat nog kunnen tegenhouden. Maar het actiecomité Bereikbaarheid Grotestraat wil iedereen laten weten dat een ruime meerderheid van alle winkeliers tussen de Maxima- en Meijboomstraat fel gekant is tegen deze proef. „Dit kan echt niet zo.”

Reggestreek