Volledig scherm
Uitvoerend producent Ellen Wisse van Reuring in het Reggedal bij Zwembad Het Ravijn. © Bert Kamp

Top-amateurs gezocht voor Reuring in ’t Reggedal in Nijverdal

NIJVERDAL - Voor de muziektheatervoorstelling Reuring in ’t Reggedal die in september wordt opgevoerd bij zwembad Het Ravijn worden in de regio acteurs en dansers van verschillende leeftijden gezocht. De audities worden gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juli. 

Reuring in ’t Reggedal is een sprookjesachtige voorstelling over de reis van een wonderkind van 50 jaar, met livemuziek van Muziekvereniging KSW. Met verhalen over vroeger, het ontstaan van Nijverdal en alle belangrijke gebeurtenissen.

Trompet

Voor Reuring in ’t Reggedal worden top-amateurs gezocht. Zo wordt een jongen gezocht tussen de 7 en 15 jaar die goed trompet kan spelen en het leuk vindt om te acteren. 

Ervaring

Verder is het artistieke team op zoek naar jongens en meisjes tussen de 8 en 10 jaar die al een beetje acteerervaring hebben en figuranten die kunnen acteren en bewegen/dansen. En verder: mannen voor rollen met acteerervaring, een oudere man (65+) met acteerervaring en een jonge man tussen 20 en 25 jaar met dans- en acteerervaring.

Regie

Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt in Almelo en STORK! in Hengelo.

Repetities

De repetities beginnen in de week van 12 augustus. De voorstellingen worden gespeeld van 12 t/m 22 september buiten bij het Ravijn. Opgeven kan voor de audities tot dinsdag 9 juli via www.reuringinhetreggedal.nl/audities. 

Reggestreek