Het echtpaar Bolink-Schutten is 60 jaar getrouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het echtpaar Bolink-Schutten is 60 jaar getrouwd. © Lenneke Lingmont

Trouwdag Roelof en Jannie uit Nijverdal eindigt 60 jaar geleden hilarisch: geit mee naar huis

NIJVERDAL - Roelof (84) en Jannie (82) Bolink-Schutten zijn geboren en getogen Nijverdallers. Hij is optimistisch en maakt graag een grapje. Zij is zorgzaam en rustig. Woensdag vierden ze hun 60-jarig huwelijk in appartementencomplex de Spoorstede aan de Parallelweg.

  1. Werkstraf voor aanranden cliënte Aveleijn in Nijverdals trappenhuis

    Werkstraf voor aanranden cliënte Aveleijn in Nijverdals trappen­huis

    NIJVERDAL/ALMELO - Er is geen enkele twijfel dat Bahadir K. (56) uit Nijverdal in februari vorig jaar onverhoeds een cliënte van Aveleijn aanrandde door haar tussen haar benen te grijpen en haar vieze woorden toe te roepen. Dat gebeurde in het trappenhuis van het wooncomplex waar beiden wonen. Dat is het oordeel van de rechtbank in Almelo. K. is veroordeeld tot een werkstraf van 160 uur en 3 maanden voorwaardelijke celstraf.
  2. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970

Reggestreek