Volledig scherm
Het team van Regge United werd tweede. © Regge United

Twenterand wint Walking Football Toernooi Regge United in Hellendoorn

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Het team van Twenterand werd dinsdag uitgeroepen tot winnaar van het Walking Football Toernooi Regge United in Hellendoorn. 

Hoewel er flink werd gestreden, waren de deelnemers er na afloop over eens dat plezier voorop staat en niet de winst. Organisator van het eerste Old Stars Walking Football Toernooi WF Regge United uit Nijverdal/Hellendoorn eindigde als tweede. 

83 jaar

Er waren in totaal tien teams aanwezig. Volgens de deelnemers is Walking Football veel intensiever dan iedereen denkt, hoewel het op hoge leeftijd nog gedaan kan worden. De oudste deelnemer was 83 jaar.

  1. Kinderen leven zich in Nijverdalse sporthal uit op opblaasbare speeltoestellen
    PREMIUM
    Video

    Kinderen leven zich in Nijverdal­se sporthal uit op opblaasba­re speeltoe­stel­len

    NIJVERDAL - Het puzzelboekje ligt opengeslagen op het tafeltje, maar de vrouw uit Nijverdal komt niet toe aan haar kruiswoordraadsel. Ze volgt met haar ogen zoontje Thijs (7), die maandagmiddag in sporthal Het Ravijn enthousiast van speeltoestel naar speeltoestel rent, maar het al gauw beu is om in zijn eentje verder te spelen. Hij wil alleen nog een keertje naar één van de opblaasbare speelattributen als papa komt kijken...

Reggestreek