Volledig scherm
PREMIUM
Enkele actievoerende fysiotherapeuten met vanaf links Patrick ter Brugge, Rob Alferink, Johan Dekkers, Wilma Legtenberg, Miranda Waanders en Bernadette Bakker. © Lenneke Lingmont

Twentse fysiotherapeuten leggen het werk neer

HELLENDOORN - Twentse fysiotherapeuten doen woensdag mee aan de landelijke actiedag tegen de, volgens hen, te machtige positie van de zorgverzekeraars.

Wie toevallig woensdagochtend zijn rug- of schouder laat masseren, heeft een behoorlijke kans dat zijn behandelaar om 10.00 uur de handen in de schoot legt. Op deze 10de van de 10de neemt hij tien minuten de tijd voor een uitleg over de actie Stop de Strop.

  1. Drie keer regio-zilver voor Hellendoornse Hertruiters

    Drie keer re­gio-zil­ver voor Hellen­doorn­se Hertrui­ters

    HELLENDOORN - Tijdens het laatste weekend van de regiokampioenschappen Overijssel zijn drie ponyruiters van paardensportvereniging Hertruiters uit Hellendoorn in de prijzen gevallen. Ze werden reserve-kampioen (tweede plaats) in hun eigen dressuurcategorie. Luc Eshuis haalde met Forest Fire een score van 64.083% in de klasse L1, categorie C. Marilyn Roelofs scoorde met Hoppenhof’s Yentle 62,75% in de klasse M2 categorie D/E. Haar zus Dylian Roelofs haalde een score van 65% in de klasse M1 met Popping’s Soraya en plaatste zich daarmee voor het NK dressuur in Ermelo.

Reggestreek