Jarno Zandhuis, Miranda Roelofs en Rick van 't Hag
Volledig scherm
Jarno Zandhuis, Miranda Roelofs en Rick van 't Hag © Emiel Muijderman

UDEX Logistics in Nijverdal: ‘Met spoed voeding sturen naar de Tour de France’

NIJVERDAL - Een nieuw bedrijf beginnen in de internationale transportwereld, terwijl de concurrentie moordend is? Geen makkelijke opgave. Toch durven oprichters Jarno Zandhuis, Miranda Roelofs en Rick van ‘t Hag het aan met UDEX Logistics. 

 1. Plaatsing 189 tijdelijke units Reggesteyn maakt veel los in Nijverdal: ‘Onze klachten worden niet serieus genomen’
  PREMIUM
  Video

  Plaatsing 189 tijdelijke units Reggesteyn maakt veel los in Nijverdal: ‘Onze klachten worden niet serieus genomen’

  NIJVERDAL - Op het braakliggende terrein achter de vmbo-vestiging van de scholengemeenschap Reggesteyn aan de Willem de Clercqstraat wordt de ene na de andere tijdelijke unit geplaatst. De omwonenden zien dat met lede ogen aan. Ze vrezen enorme overlast als hier nog eens bijna 1.100 havo- en vwo-leerlingen en personeelsleden van de Noetselerbergweg worden ondergebracht.
 2. Ronald Cornelissen gaat door tot hij er bij neer valt; priester zijn is het mooiste wat er is
  PREMIUM

  Ronald Cornelis­sen gaat door tot hij er bij neer valt; priester zijn is het mooiste wat er is

  Als jochie speelde hij al kerkdiensten na met een handdoek om zijn schouders gespeld. Een pepermuntje of tuc diende als hostie. De roeping om pastoor te worden liet Ronald Cornelissen nooit meer los. Terwijl hij niet eens zo vroom was. Afgelopen dinsdag vierde de voorzitter van de Sint Marcellinusparochie zijn 25 jaar priesterschap thuis in Lettele. „Ik ben ontzettend verrast en overrompeld tot tranen toe.”
 3. Hoezo elke week de Kop van Jut? 5 redenen waarom het juist leuk is om ‘scheids’ te zijn

  Hoezo elke week de Kop van Jut? 5 redenen waarom het juist leuk is om ‘scheids’ te zijn

  EIBERGEN - Het is bij veel voetbalverenigingen in Twente en de Achterhoek elke week weer een opgave: genoeg scheidsrechters vinden voor de wedstrijden in het weekeinde. Het amateurvoetbal in Nederland komt structureel tussen de 1000 en 1500 arbiters tekort. De 14-jarige scheids Kay Meijer uit Eibergen snapt daar weinig van. Hij vindt een voetbalwedstrijd fluiten het mooiste dat er is en noemt vijf redenen waarom hij dat vindt.

Reggestreek