De files tijdens de ochtend- en avondspits op de N35 tussen Nijverdal en Wierden worden steeds langer. Het verleggen en verbreden van dit weggedeelte wordt vertraagd door de stikstofcrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
De files tijdens de ochtend- en avondspits op de N35 tussen Nijverdal en Wierden worden steeds langer. Het verleggen en verbreden van dit weggedeelte wordt vertraagd door de stikstofcrisis. © Lenneke Lingmont

Uitstel aanpak N35 Wierden-Nijverdal ‘is klap in gezicht van automobilist’

NIJVERDAL/WIERDEN - De geplande verbreding van de N35 tussen Nijverdal en Wierden tot een 100 kilometerautoweg met twee keer twee rijstroken komt er voorlopig niet. Dat is het gevolg van de discussie over de stikstof. De gemeenten Hellendoorn en Wierden zijn  niet blij met deze vertraging en hopen dat van uitstel geen afstel komt.  

  1. Hof van Salland in Hellendoorn uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

    Hof van Salland in Hellen­doorn uitgeroe­pen tot beste vakantie­park van Nederland

    HELLENDOORN - Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn is door Zoover uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland in 2020. De website die zich richt op het beoordelen van parken publiceert deze dinsdag een lijst met de tien beste vakantieparken van het land. Hof van Salland prijkt bovenaan de lijst met een beoordeling van 9,80. Ook de nummer twee komt uit deze regio, namelijk Villapark Eureka in Deurningen.

Reggestreek