Volledig scherm
De vernieuwde N750 is geopend in Daarlerveen. © Cynthia Hasenbos

Vernieuwde N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop is nu open

DAARLERVEEN - De vernieuwde provinciale weg N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop is woensdag officieel geopend door kinderen van Basisschool De Veenbrug in Daarlerveen en vertegenwoordigers van gemeente, provincie en aannemer.

De gemeente Hellendoorn en de provincie Overijssel hebben de afgelopen jaren samen gewerkt aan de verbetering van de weg die vooral veiliger moest worden. Het ontwerp voor een veilige weginrichting is samen met de inwoners gemaakt. 

Asfalt

In 2017 en 2018 is het asfalt vervangen, zijn parkeerplaatsen en voetpaden opnieuw  ingericht en is een deel van de riolering vervangen. Bij de brug in Daarlerveen werden opstelstroken aangepast en de ledverlichting werd verplaatst en/of vervangen. 

  1. Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studentenvereniging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers
    PREMIUM

    Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studenten­ver­e­ni­ging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers

    NIJVERDAL/ZWOLLE - Studentenverenigingen genoeg in Zwolle, maar eentje die zich vooral richt op mbo’ers was er tot nu toe niet. Evenmin een club die mikt op studenten in de creatieve sector. Bij de nieuwe studentenvereniging COS komen die twee dingen samen. Nijverdaller Wouter Wolfkamp (23), oud-student van de creatieve vakschool Cibap, is voorzitter van de kersverse club.

Reggestreek