De geplande viaduct over de N35 nabij de kruising met de Stationsweg is slechts een tijdelijke oplossing voor de grote verkeersproblemen bij Haarle.
Volledig scherm
PREMIUM
De geplande viaduct over de N35 nabij de kruising met de Stationsweg is slechts een tijdelijke oplossing voor de grote verkeersproblemen bij Haarle. © Frans Nikkels

Viaduct over N35 bij Stationsweg is geen definitieve oplossing voor grote verkeersproblemen bij Haarle: omwonenden verwachten veel overlast

HAARLE -  De kosten van de aanleg van een viaduct over de N35 bij de kruising met de Stationsweg worden geraamd op ergens tussen de 5,5 en 6,5 miljoen euro. Een forse investering, zeker omdat het viaduct slechts een tijdelijke oplossing biedt voor de grote verkeersproblemen bij Haarle.

  1. Nijverdallers ziek na duik in natuurwater: ‘Regge is geen verstandige keuze als je wilt zwemmen’
    PREMIUM

    Nijverdal­lers ziek na duik in natuurwa­ter: ‘Regge is geen verstandi­ge keuze als je wilt zwemmen’

    NIJVERDAL - Een aantal mensen uit Nijverdal en omgeving kampt met gezondheidsklachten nadat ze in de Regge hebben gezwommen. Op de Faceboekpagina Leven in Nijverdal delen mensen hun zorgen. Woordvoerder Martin Hilferink van Waterschap Vechtstromen spreekt van bekende risico’s, die na extreme regenval nog groter worden. „Via overstort komt dan ook nog troep uit riolen in het oppervlaktewater terecht.”

Reggestreek