Verkeerscontrole op de Luttenbergerweg tussen Hellendoorn en Haarle.
Volledig scherm
Verkeerscontrole op de Luttenbergerweg tussen Hellendoorn en Haarle. © Politie Hellendoorn

Vijf bonnen bij snelheidscontrole op Luttenbergerweg bij Haarle: ‘Het is hier een racebaan’

HAARLE - Automobilisten rijden nog steeds veel te hard op de Luttenbergerweg tussen Hellendoorn en Haarle. Volgens omwonenden is het een ‘racebaan’ en zorgen de hoge snelheden in combinatie met het ontbreken van een vrijliggend fietspad regelmatig voor gevaarlijke situaties.  

 1. Van dj op Tomorrowland tot bierbrouwer: Wat doe je als dj Pyrodox en manager zonder optredens? Bier brouwen in Nijverdal!
  PREMIUM

  Van dj op Tomorrow­land tot bierbrou­wer: Wat doe je als dj Pyrodox en manager zonder optredens? Bier brouwen in Nijverdal!

  NIJVERDAL - Kelvin Bolink (26) draait als dj onder de naam Pyrodox in wereldberoemde clubs en op grote festivals zoals Tomorrowland. Jasper Ponsteen (25) gaat dan vaak mee als tourmanager. Maar door het wegvallen van de festivals moesten de jeugdvrienden uit Nijverdal op zoek naar ander 'werk’. Dat hebben ze gevonden: bier brouwen. Dit weekend kwam hun eerste biertje uit: de Brouwerij Bengel IPA.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Reggestreek