Kantinebaas Harold Kleinjan opent het complex van vv Hellendoorn voor het eerste volle voetbalweekend sinds de coronacrisis. Al dertig jaar staat hij er voor dag en dauw voor op.
Volledig scherm
PREMIUM
Kantinebaas Harold Kleinjan opent het complex van vv Hellendoorn voor het eerste volle voetbalweekend sinds de coronacrisis. Al dertig jaar staat hij er voor dag en dauw voor op. © Bert Kamp

Voetbalclubs in Twente eindelijk van het slot: ‘Ik heb dit zo gemist’

HELLENDOORN - Eindelijk, alle voetbalvelden zijn weer bezet. Er wordt gerend, gescoord, met 2-17 verloren. Kinderen en ouders zijn blij. Bewegen en elkaar ontmoeten. Het kan omdat clubs coronamaatregelen hebben genomen. VV Hellendoorn lijkt aan alles te hebben gedacht. Als zó een volgende lockdown niet wordt voorkomen…. Een impressie.

  1. Nijverdalse pandeigenaren niet blij met visie voor Grotestraat: ‘Geef dan iedereen mogelijkheid hoger te bouwen!’
    PREMIUM

    Nijverdal­se pandeigena­ren niet blij met visie voor Gro­testraat: ‘Geef dan iedereen mogelijk­heid hoger te bouwen!’

    NIJVERDAL - Maarten Heerdink en Arthur Leferink zijn geen uitgesproken tegenstanders van hoogbouw in het centrum van Nijverdal. Maar beide pandeigenaren vinden wel dat bij de herontwikkeling van de noordkant van de Grotestraat moet worden uitgegaan van gelijke monniken, gelijke kappen. Dat is volgens hen nu niet het geval. „Er wordt hier selectief gehandeld.”

Reggestreek