De vrachtwagen van een fruit- en groentehandelaar stond zaterdagmorgen geruime vast op de verzinkbare paal in de Maximastraat in Nijverdal.
Volledig scherm
De vrachtwagen van een fruit- en groentehandelaar stond zaterdagmorgen geruime vast op de verzinkbare paal in de Maximastraat in Nijverdal. © Han Haveman

Vrachtwagen in centrum Nijverdal staat enige tijd vast op verzinkbare paal

NIJVERDAL - De Maximastraat in het centrum van Nijverdal was zaterdagmorgen enige tijd geblokkeerd voor alle verkeer, doordat de vrachtwagen van een fruit- en groentehandelaar op de markt vast kwam te zitten op een verzinkbare paal.

 1. Spookhuisexploitanten en oliebollenbakkers: ‘De oliebollenkraam in Nijverdal zorgt voor vastigheid in ons bestaan’
  PREMIUM

  Spookhuis­ex­ploi­tan­ten en oliebollen­bak­kers: ‘De oliebollen­kraam in Nijverdal zorgt voor vastigheid in ons bestaan’

  NIJVERDAL - Ze staan elk jaar na de intocht van Sinterklaas tot en met oudejaarsdag met hun oliebollenkraam op het Henri Dunantplein in Nijverdal. Een periode van relatieve rust voor de twee die het grootste deel van het jaar met een spookhuis onderweg zijn in binnen- en buitenland. Al 30 jaar. Nu moeten de oliebollen het door corona verloren spookjaar een beetje goedmaken. „De oliebollenkraam zorgt voor vastigheid in ons bestaan.”
 1. Demonstraties in Parijs tegen omstreden veiligheidswet
  Play

  Demonstra­ties in Parijs tegen omstreden veilig­heids­wet

 2. Nijverdal brengt verongelukte Daan (21) laatste eerbetoon
  Play

  Nijverdal brengt verongeluk­te Daan (21) laatste eerbetoon

Reggestreek