Voorzitter Jan Bouwhuis van voetbalclub Hulzense Boys belde uiteindelijk de politie, nadat een vrouwelijke supporter van Quick'20 uit Oldenzaal bleef weigeren zich aan de coronaregels te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Jan Bouwhuis van voetbalclub Hulzense Boys belde uiteindelijk de politie, nadat een vrouwelijke supporter van Quick'20 uit Oldenzaal bleef weigeren zich aan de coronaregels te houden. © Lars Smook

Wangedrag van Oldenzaalse voetbalsupporter leidt tot onverwachte gift voor Hellendoornse voedselbank: ‘Ik was er zo flauw van’

HULSEN -  Quick’20 heeft 100 euro overgemaakt aan Hulzense Boys als een symbolisch excuus voor het gedrag van een vrouwelijke supporter van de Oldenzaalse voetbalvereniging bij de topper in de tweede klasse H van het zaterdagamateurvoetbal. „Ik vond het wel een sympathiek gebaar.”

  1. Aan de koffietafel in Nijverdal weten ze: ook als bijna niets mag, moet je er iets van maken

    Aan de koffieta­fel in Nijverdal weten ze: ook als bijna niets mag, moet je er iets van maken

    NIJVERDAL - Bloemschikken, samen eten of een potje sjoelen als activiteit van de Welle? Dat kun je als oudere wel vergeten, nu er vanwege corona nauwelijks meer iets mag. De stichting organiseerde daarom deze week ‘de Kerst Koffieklets’. Want samen een kopje koffie of thee drinken? Dat gaat nog prima. „Hoewel je degenen die echt eenzaam zijn, er niet mee bereikt”, aldus directeur van de Welle Laura Westerik.

Reggestreek