Ultraloopster Arenda Könnecke (45) uit Nijverdal tijdens haar poging het wereldrecordpoging 6-uursloop voor vrouwen 45+ te verbeteren. Ze krijgt daarbij hulp van enkele ‘hazen’.
Volledig scherm
PREMIUM
Ultraloopster Arenda Könnecke (45) uit Nijverdal tijdens haar poging het wereldrecordpoging 6-uursloop voor vrouwen 45+ te verbeteren. Ze krijgt daarbij hulp van enkele ‘hazen’. © Bert Kamp Reggestreekfotografie

Weersomstandigheden maken recordpoging van Arenda uit Nijverdal tot helse tocht: ‘Ik heb in elk geval een clubrecord’

Gadegeslagen door een handjevol belangstellenden, is Arenda Könnecke (45) deze zaterdagmiddag bezig met een bijna bovenmenselijke prestatie. De ultraloopster uit Nijverdal rent zes uur lang, non-stop, rondjes over de atletiekbaan in haar woonplaats.

  1. Toekomst van Platform Techniek Salland niet meer onzeker dankzij financiële injectie techniekbedrijven
    PREMIUM

    Toekomst van Platform Techniek Salland niet meer onzeker dankzij financiële injectie techniekbe­drij­ven

    Gastlessen, virtueel rondneuzen op de werkvloer, de Techniekdagen in Salland. Een greep uit de activiteiten die Platform Techniek Salland organiseert om kinderen en jongeren kennis te laten maken met de technieksector. Even leek de toekomst onzeker. Maar dankzij techniekbedrijven kunnen de activiteiten door blijven gaan en uitgebreid worden. ,,We zijn blij met elke bijdrage die we krijgen.”
    Raalte