Wethouder Henk Nijhof leest voor in groep 7/8 van de openbare basisschool Reggewijs in Nijverdal als opening van de Maand van de Duurzaamheid.
Volledig scherm
Wethouder Henk Nijhof leest voor in groep 7/8 van de openbare basisschool Reggewijs in Nijverdal als opening van de Maand van de Duurzaamheid. © Lenneke Lingmont

Wethouder legt Nijverdalse kinderen uit wat duurzaamheid is: ‘Mijn moeder stopte gat in mijn sok’

NIJVERDAL - Milieuwethouder Henk Nijhof wijst naar zijn rode ‘troon’, een comfortabele leunstoel van waaruit hij de leerlingen van groep 7/8 van de openbare basisschool Reggewijs gaat voorlezen. De officiële opening van de Maand van de Duurzaamheid. „Ik voel me net Sinterklaas met het grote boek.”

 1. Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier rechtstreeks de klant ingieten
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier recht­streeks de klant ingieten

  Het water staat kleine bierbrouwers tot aan de lippen. De kop op de voorpagina van donderdag 1 juni knalde erin. De ambachtelijke makers van onze goudgele rakkers hebben het moeilijk. Graan, gist, verpakkingen en energie zijn duur. Het nuchtere tegengeluid kwam uiteraard uit Almelo. Van een avontuurlijke bierbrouwer die zijn Zwarte Parochie in de stad nog niet eens heeft geopend: „Vergeet de fles, giet het bier direct je klant in”. Was getekend Menno de Braak. Geweldig citaat. Welkom bij de Nieuwsupdate.
  Almelo