Het Hellendoornse college wil samen met de inwoners van Daarlerveen en andere partijen optrekken om bij de provincie Overijssel ‘een reële schadevergoeding’ te krijgen voor de beschadigde woningen langs kanaal Almelo-De Haandrik.
Volledig scherm
Het Hellendoornse college wil samen met de inwoners van Daarlerveen en andere partijen optrekken om bij de provincie Overijssel ‘een reële schadevergoeding’ te krijgen voor de beschadigde woningen langs kanaal Almelo-De Haandrik. © Carlo ter Ellen

Wethouder Nijhof: ‘Samen optrekken voor een reële schadevergoeding in Daarlerveen’

NIJVERDAL/DAARLERVEEN - De gemeente Hellendoorn probeert een zo breed mogelijk front te vormen om ervoor te zorgen dat de honderden bewoners van beschadigde huizen langs kanaal Almelo-De Haandrik ‘een reële schadevergoeding’ krijgen.

  1. Sint Sebastianus-kerk in Haarle dicht: ‘Verschrikkelijk nieuws dat keihard aankomt’
    PREMIUM

    Sint Sebastia­nus-kerk in Haarle dicht: ‘Verschrik­ke­lijk nieuws dat keihard aankomt’

    HAARLE - Het nieuws kwam voor de gelovigen in Haarle niet helemaal als een verrassing, maar de schok is er in het dorp niet minder om. Parochie Heilige Kruis laat weten dat de kerken in Haarle, Mariënheem, Broekland, Heeten, Nieuw-Heeten, Luttenberg en de Pauluskerk in Raalte op termijn dichtgaan. Alleen basiliek De Kruisverheffing in het centrum van Raalte blijft open voor alle kerkelijke vieringen.

Reggestreek