Supervrijwilliger Willem Achterkamp (74) van vv. Hellendoorn op zijn scootmobiel op het hoofdveld van de club, waarvoor hij nog steeds vrijwel dagelijks gehaktballen haalt bij Albert Heijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Supervrijwilliger Willem Achterkamp (74) van vv. Hellendoorn op zijn scootmobiel op het hoofdveld van de club, waarvoor hij nog steeds vrijwel dagelijks gehaktballen haalt bij Albert Heijn. © Lenneke Lingmont

Willem uit Hellendoorn kan dankzij een bijzondere gift nog steeds gehaktballen halen voor de voetbalkantine

HELLENDOORN - Verstokt vrijgezel Willem Achterkamp (74) is vaak te vinden op sportpark De Voordam. Het clubgebouw van vv. Hellendoorn is bijna zijn tweede huis. Nu de gezondheid van deze supervrijwilliger achteruit holt, zorgt een opvallend staaltje van noaberschop ervoor dat hij nog langer actief kan blijven.

  1. Mountainbiketocht moet noodgedwongen uitwijken naar ‘open vlaktes’ vanwege sluiting routes Sallandse Heuvelrug
    PREMIUM

    Mountainbi­ke­t­ocht moet noodgedwon­gen uitwijken naar ‘open vlaktes’ vanwege sluiting routes Sallandse Heuvelrug

    Jan Besten stond ‘met zijn rug tegen de muur’ toen hij een maand voor de Sallands Mooiste te horen kreeg dat de vergunning voor het mountainbike-evenement werd ingetrokken. Honderden fietsers doen jaarlijks in juli de Sallandse Heuvelrug aan, maar vanwege de sluiting van de mountainbikepaden zit dat er dit jaar niet in. ,,We moesten héél snel iets anders bedenken.”

Reggestreek