Volledig scherm
Vrijwilligers van Stichting De Welle helpen in de bibliotheek bij het invullen van de inkomstenbelasting. © ZINiN

ZINiN helpt bij belastingen in Hellendoorn

NIJVERDAL - Cultuurorganisatie ZINiN helpt inwoners van de gemeente Hellendoorn vanaf maandag 4 maart met het invullen van hun belastingformulier. 

 Dat gebeurt door vrijwilligers van de brede welzijnsorganisatie Stichting De Welle, die diverse dagen om 9.00 uur of 13.30 uur aanwezig zijn in de bibliotheken in Nijverdal, Hellendoorn, Haarle en Daarle. De exacte data en tijdstippen staan op de website www.zinin.com. Inwoners kunnen daar ook een afspraak maken voor het laten invullen van het belastingformulier. Dat kost 15 euro voor alleenstaanden en 25 voor stellen. 

  1. Wandelen voor Water in gemeente Hellendoorn: 2.700 euro

    Wandelen voor Water in gemeente Hellen­doorn: 2.700 euro

    NIJVERDAL - De 72 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen De Marliaantjes (Marle) en De Meander en De Wingerd uit Nijverdal hebben vorige week tijdens het landelijke evenement Wandelen voor Water 1.800 euro bij elkaar gelopen voor het Nigeria-project van de Stichting ZOA. De opbrengst is door hulporganisatie Aqua for All nog eens met 50 procent verhoogd, zodat het eindbedrag van de actie in de gemeente Hellendoorn uitkomt op 2.700 euro.

Reggestreek