Krönnenzommer in Hellendoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Krönnenzommer in Hellendoorn. © Google Street View

ZorgAccent investeert miljoenen in Hellendoornse huisvesting voor korsakovpatiënten

HELLENDOORN - Zorgorganisatie ZorgAccent investeert enkele miljoenen euro’s in de bouw van een groot zorgcentrum voor een deel van de korsakovpatiënten in verpleegtehuis Krönnenzommer in Hellendoorn. Een groep die veel aandacht en begeleiding nodig heeft. „Bij hen is de startmotor kapot”, zegt directeur woonzorg Ina Kerkdijk.

 1. Man hielp brandweer met bevrijden echtgenote uit autowrak in Nijverdal, maar neemt veroorzaker ongeval niets kwalijk: ‘Iedereen kan fouten maken’
  PREMIUM

  Man hielp brandweer met bevrijden echtgenote uit autowrak in Nijverdal, maar neemt veroorza­ker ongeval niets kwalijk: ‘Iedereen kan fouten maken’

  NIJVERDAL/ALMELO - Twee werelden botsten op 21 april 2020 letterlijk op elkaar toen vrachtwagenchauffeur Steffen D. (57) uit Keulen op de N35 net voor Nijverdal door het rode verkeerslicht reed en zich in een auto met daarin een moeder en haar zoon uit Nijverdal boorde. Met de knal begon voor de getroffen familie een nachtmerrie. Deze vrijdag was de ontknoping, in de rechtbank in Almelo.
 2. Waterpolozusjes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

  Waterpolo­zus­jes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

  NIJVERAL - De zussen Noa en Luna de Vries keren komend seizoen terug bij Het Ravijn. Noa speelde afgelopen seizoen in Hongarije, Luna heeft vanwege haar studie twee jaar niet gespeeld. De zusjes De Vries vormen de eerste versterking voor de Nijverdalse eredivisionist, die wel wat aanvulling kan gebruiken, nadat de routiniers Lieke Schokker en Charlotte Coes zijn gestopt.

Reggestreek