Jos Keizer uit Hengelo (links) vertrekt binnenkort met Jan Roozeboom uit Almelo vanuit Borne naar Rome. Op een normale fiets, zonder trapondersteuning.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Keizer uit Hengelo (links) vertrekt binnenkort met Jan Roozeboom uit Almelo vanuit Borne naar Rome. Op een normale fiets, zonder trapondersteuning. © Annina Romita

De een koopt na zijn pensioen een cabrio en Jos uit Hengelo fietst met Jan uit Almelo naar Rome

HENGELO/ALMELO - Een fietstocht van ruim 2000 kilometer naar Rome in Italië. Niet op een e-bike of iets anders met trapondersteuning, maar gewoon op een traditionele fiets. Jos Keizer (67) uit Hengelo en Jan Roozeboom (69) uit Almelo zijn er helemaal klaar voor. 

  1. Schoot I. (34) door Hengelose brievenbus? Bewoners weten het zeker, I. ontkent: ‘Ben daar niet geweest!’
    PREMIUM

    Schoot I. (34) door Hengelose brievenbus? Bewoners weten het zeker, I. ontkent: ‘Ben daar niet geweest!’

    HENGELO/ALMELO - Op 12 maart kleppert de brievenbus van een woning aan de Coba Kellingstraat in Hengelo. Er klinken harde knallen. Iemand heeft de loop van een pistool door de brievenbus geschoven en enkele malen geschoten. Voor de bewoners is al snel duidelijk wie de schutter moet zijn: broer en zwager I. (34), met wie er zes jaar terug onenigheid was. Dinsdag besloot de rechtbank in Almelo dat I. voor observatie in het Pieter Baan Centrum wordt geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.