Volledig scherm
PREMIUM
Het plan voor de revitalisatie van de Hengelose binnenstad: een replica van het Hijschgebouw van Stork met een halfopen marktplaats. © West8

Hoon voor Hengelo dat in Italië vertelt hoe je bruisende binnenstad krijgt

HENGELO De aanpak van de Hengelose binnenstad als voorbeeld voor andere Europese steden? LokaalHengelo reageert honend op de deelname van de gemeente aan een bijeenkomst vorige week in Italië.

Raadslid Ben van Veen (LokaalHengelo) wil vanavond van het college van B en W tekst en uitleg over de aanwezigheid van een gemeentelijke delegatie op een tweedaagse bijeenkomst van het project Retaillink, vorige week in het Italiaanse Spoleto. Van Veen wil weten wat Hengelo daar te zoeken had en wat ‘het opmerkelijke uitstapje’ de gemeente heeft gekost.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.