Meike van Dijk pleit voor meer vertier in Hengelo, zeker voor de vele jongeren in de Slangenbeek. „Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt. De gemeente kan echt iets doen aan dit probleem.”
Volledig scherm
PREMIUM
Meike van Dijk pleit voor meer vertier in Hengelo, zeker voor de vele jongeren in de Slangenbeek. „Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt. De gemeente kan echt iets doen aan dit probleem.” © Emiel Muijderman

18- en uitgaan? Dan is er weinig te beleven in Hengelo

HENGELO - Ze willen lol maken, gezellig bij elkaar zitten en naar muziek luisteren. Maar als je jong bent en nog net geen 18 jaar is er op uitgaansgebied bar weinig te beleven in Hengelo. „Het wordt hoog tijd dat er meer plekken voor jongeren komen”, zegt Meike van Dijk (17). 

De Hengelose reageert met haar hartenkreet op het nieuws over burgemeester Sander Schelberg die dreigt in te grijpen bij de Keet van Hengelo, die een onderkomen in Slangenbeek heeft. Hij vindt dat de Keet geen keet genoemd mag worden en terug moet in omvang. Ook wil hij dat er niet geschonken wordt aan minderjarigen en dat ouders continu toezicht houden.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.