Sterk aangepaste vertrektijden op verschillende treintrajecten in deze regio als gevolg van werkzaamheden aan het spoor rond Hengelo.
Volledig scherm
Sterk aangepaste vertrektijden op verschillende treintrajecten in deze regio als gevolg van werkzaamheden aan het spoor rond Hengelo. © Frans Nikkels

Aangepaste vertrektijden en vervoer met bus als gevolg van werkzaamheden aan spoor rond Hengelo

HENGELO - De werkzaamheden aan het spoor rondom Hengelo die op Hemelvaartsdag beginnen, hebben de nodige gevolgen voor het treinverkeer in dat gebied. Treinreizigers op de trajecten Zwolle-Enschede, Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en Hengelo-Bad Bentheim moeten rekening houden met sterk aangepaste vertrektijden. Ook worden bussen ingezet zodat passagiers hun reis kunnen vervolgen.

 1. Beluister hier aflevering 5 van De Zaak Beckum: Michel B.

  Beluister hier aflevering 5 van De Zaak Beckum: Michel B.

  Een onschuldig gezin dat wordt aangevallen. Een gewelddadige seksbranche. Een arrestatieteamlid dat wordt doodgeschoten. Het klinkt als drie zaken, maar het is er één. In deze podcastserie duikt Ramon Kunst in de Zaak Beckum. Want waarom wordt een onschuldig gezin zomaar aangevallen? En hoe kan het dat deze zaak nog steeds niet is opgelost? In vijf afleveringen zoeken we antwoorden in een zaak die nog steeds gevoelig ligt. Vandaag aflevering 5: Michel B.
 2. Woods Eatery in Hengelo is terug, en dit zijn de nieuwe plannen: ‘We gaan gasten verrassen!’
  PREMIUM
  Ondertussen | Met video

  Woods Eatery in Hengelo is terug, en dit zijn de nieuwe plannen: ‘We gaan gasten verrassen!’

  HENGELO -Woods Eatery in Hengelo gooit het met intieme diners en verrassingsmenu’s over een andere boeg. Omdat het personeelstekort in de horeca dwingt tot ‘omdenken’, maar bovenal omdat er nog veel meer te ontdekken valt in de (plantaardige) keuken. „Dit blijft gewoon een plek waar je ontzettend lekker vegan kan eten. Of met een een stukje vlees of vis natuurlijk, we dwingen niemand!”

In samenwerking met indebuurt Hengelo