Volledig scherm
PREMIUM
Jan Taken en echtgenote Jessica Taken vieren vijfjarig jubileum van de huidige locatie van hun zaak. © Robin Hilberink

Banketbakkerij Gustaf: Nu oliebollen, straks skyline van Hengelo

bedrijvigheidHENGELO - Het is kermis, dus de oliebollen liggen er weer bij banketbakkerij Gustaf. Vanaf nu elke zaterdag en vanaf sinterklaas elke dag, tot aan oudejaarsdag. Dat is altijd het hoogtepunt, met een lange rij liefhebbers voor de deur. Maar Jan en Jessica Taken hebben eerst nog een feestje te vieren: Gustaf zit vijf jaar in het huidige pand aan de Wemenstraat.

De banketbakkerij was eerder wat verderop te vinden, in het huidige pand van Frans Kaas & Delicatessen. „Toen kwam dit voorbij”, aldus Jan Taken. Het betekende een ingrijpende investering, maar hij heeft er nooit spijt van gehad, want alles zit onder één dak: de bakkerij, de winkel en de lunchroom. En het gezin woont er ook boven.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.