De voormalige organisatoren van Kids@thepark, links: Alina Kothman, Tanja Heerbaart, Kim Vollenbroek en mascotte Sproet. Rechts de nieuwe mensen Mariëlle en Sander Kluin, Rianne Nijhuis en Patrick Slagers.
Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige organisatoren van Kids@thepark, links: Alina Kothman, Tanja Heerbaart, Kim Vollenbroek en mascotte Sproet. Rechts de nieuwe mensen Mariëlle en Sander Kluin, Rianne Nijhuis en Patrick Slagers. © Alina Kothman


Kinderevenement Kids@thepark in Hengelo wordt ook leuker voor ouders

HENGELO -  Het grote kinderevenement in Hengelo Kids@thepark heeft nieuwe organisatoren met nieuwe plannen. Het jaarlijkse feest in het Prins Bernhardplantsoen wordt aantrekkelijker voor ouders, terwijl kinderen zich vermaken met de vele activiteiten. Maar de succesformule blijft overeind.

De ‘oude’ club die het evenement op de kaart zette en tien afleveringen organiseerde vond het vorig jaar welletjes. Twee koppels nemen het stokje over: Mariëlle en Sander Kluin én Rianne Nijhuis en Patrick Slagers. Ze willen het evenement in het Prins Bernhardplantsoen uitbreiden. Maar eerst wordt het huidige concept met vorig jaar 12.000 bezoekers nog een jaartje gehandhaafd.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.