Catering theaterspektakel Stork! Hengelo is van militaire precisie

HENGELO/ALMELO - Voor elke voorstelling van theaterspektakel Stork! schuiven de bezoekers aan voor een driegangenmenu. Die operatie is met militaire precisie voorbereid.

Zoals een veldheer vroeger manschappen over het slagveld dirigeerde, zo stuurt Elmer Holtslag (37) zijn troepen (20 tot 35 vrijwilligers en medewerkers) aan in een circustent op het Stork-terrein in Hengelo. Deze ‘generaal’ zorgt dat per voorstelling van Stork! gemiddeld duizend bezoekers een maaltijd voorgeschoteld krijgen: soep, stoofpot en dikke yoghurt met bastaardsuiker, verwijzend naar een buitenechtelijke zoon in het Stork-geslacht en de onverwoestbare suikermachines die het 150-jarige metaalconcern ooit bouwde.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.