René en Erna Kruizinga,  met zoon Elwin en dochter Gea, voor hun woonwagen aan de César Franckstraat.  Ze hopen bij elkaar te kunnen gaan wonen op (mogelijk) een nieuwe woonwagenlocatie aan het Bartelinkslaantje.
Volledig scherm
PREMIUM
René en Erna Kruizinga, met zoon Elwin en dochter Gea, voor hun woonwagen aan de César Franckstraat. Ze hopen bij elkaar te kunnen gaan wonen op (mogelijk) een nieuwe woonwagenlocatie aan het Bartelinkslaantje. © Frans Nikkels Fotografie

Dat onbetaalbare gevoel van vrijheid en op elkaar kunnen letten: daarom wil familie Kruizinga bij elkaar wonen op nieuwe woonwagenlocatie in Hengelo

HENGELO - Zijn kinderen wachten al achttien en zeventien jaar op een plek in Hengelo. Maar René Kruizinga geeft niet op. Ze zullen straks als familie bij elkaar kunnen staan. „Het is makkelijker om een moskee te bouwen dan een plek te vinden voor een woonwagen.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.