Volledig scherm
PREMIUM
Frank Ensink: „Ik ben er supertrots op dat ik met deze leveranciers mag samenwerken. Ik heb altijd een zwak gehad voor boeren.” © Lars Smook

De Hengelose Stoettrommel is helemaal hip

HENGELO - Over alles is nagedacht bij De Stoettrommel. Wie er een lunch bestelt, kan er zeker van zijn dat deze puur, eerlijk, duurzaam en lokaal is samengesteld. Want dat zijn de termen waarmee eigenaar Frank Ensink (34) zijn bedrijf definieert en waarmee hij de markt gaat veroveren.

„Eten is altijd mijn passie geweest”, verklaart hij het feit dat de onderneming waarvan hij altijd al droomde er één in de foodbranche is geworden. „Ik heb van jongs af aan in de horeca gewerkt. De laatste jaren gaf ik les in Amsterdam (brood en banket, red.), maar ik wilde iets anders.”

  1. 'Ondernemers die vertrekken uit Hengelo gaan de boot missen'

    'Onderne­mers die vertrekken uit Hengelo gaan de boot missen'

    HENGELO Volgens wethouder Gerard Gerrits moet de binnenstad levendiger en bruisender worden en is al veel in gang gezet om dat doel te bereiken. „Het gaat de goede kant op. Er zijn ondernemers die vertrekken uit Hengelo, maar er komen er per saldo méér bij. We hebben het dieptepunt nu wel gehad. Maar we zijn er nog lang niet. Tegen de vertrekkers zou ik willen zeggen; jullie gaan de boot missen, want we gaan er iets van maken in Hengelo.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.