Volledig scherm
Deldense Nathalie mag 10.000 euro besteden bij De Bijenkorf. © Roy Beusker

Deldense in de prijzen bij 'Miljoenenjacht'

AMSTERDAM/DELDEN Voor Nathalie uit Delden is het nieuwe jaar goed begonnen. Zij won 10.000 euro Bijenkorf-shoptegoed tijdens de eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Haar wijkgenoten Hans en Jan Willem wisten het tot de tweede ronde van het spannende spel te schoppen, maar vielen allebei af. Zij namen 2.000 en 3.000 euro mee naar Delden.

Heerlijk

Nathalie is blij met haar tegoedbon voor het warenhuis: "Wat heerlijk! Ik ga linea recta naar de afdelingen met make-up, jurkjes en parfum!"

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Nathalie, Hans en Jan Willem wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 7491 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Finale

Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel' aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro.

In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.