Volledig scherm
PREMIUM
Frank Boereboom met een hoorntje met alcoholisch ijs. © Carlo ter Ellen DTCT

Deze ondernemer in Hengelo maakt Licor 43-ijs

HENGELO - In Almelo is onlangs boerenyoghurt met Licor 43 erin ontwikkeld, een 1 aprilgrap die werkelijkheid werd. Maar al voor 1 april was een Hengelose ondernemer bezig met het maken van Licor 43-ijs. Inderdaad: met alcohol. Nu is dat ijs klaar.

Vrijdag krijgt ijscoman Frank Boereboom de eerste lading met halve literbakken Licor 43-ijs binnen. Hij werkte bij het uitdokteren van het recept samen met IJsboerderij ’t Dommerholt in Borculo. Daar zijn de eerste bakken ijs afgevuld. Vrijdag worden ze afgeleverd bij Boereboom in Hengelo. Wat er daarna gebeurt? „Ik ga het ijs meenemen tijdens mijn ritjes met mijn grote kar. Als ik van mensen weet dat zij nieuwsgierig zijn naar dit ijs, dan laat ik ze het proeven.” Slaat het aan, dan neemt hij het ijs op in zijn assortiment.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.