Dimitri van Dillen
Volledig scherm
Dimitri van Dillen © Charissa van Willigen

Dimitri (41) uit Hengelo is ‘Leraar van het jaar’: ‘Werken met je handen, dat is waar het mbo voor staat!’

HENGELO - Leraar worden op het mbo was een wens op de bucketlist van Dimitri van Dillen (41). Hij kreeg het voor elkaar, bij het ROC van Twente. En hoe. De Hengeloër mag zich nu ‘Leraar van het jaar 2022’ noemen. Deze woensdag nam hij de award van de landelijke verkiezing in ontvangst.

 1. Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’
  PREMIUM

  Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’

  HENGELO - Je zult als ouders maar de beslissing moeten nemen om het lichaam van je zoon beschikbaar te stellen voor orgaandonatie. Het overkomt Dennis en Nanja Peezenkamp uit Hengelo. Hun zoon Tom (14) raakte woensdag 16 november ernstig gewond bij een verkeersongeval in Hengelo. Op donderdag 24 november overleed hij. „Hij leeft nu voort in vijf mensen.”
 2. Een skipak, gasstelletje en blikken bonen: zijn Twentenaren voorbereid op een cyberaanval? ‘Ik red me wel 48 uur’
  PREMIUM
  Met video

  Een skipak, gasstelle­tje en blikken bonen: zijn Twentena­ren voorbereid op een cyberaan­val? ‘Ik red me wel 48 uur’

  De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid wil dat Nederlanders zichzelf ten minste 48 uur kunnen redden als een cyberaanval of ramp het land platlegt. Zijn Enschedeërs ook voorbereid? Hebben ze thuis een gasstelletje, extra flessen water en eten? Verslaggever Arjan te Bogt vroeg het op straat. „Ik heb vier kinderen, dus dan heb je altijd veel in huis.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo