Een vraag, een klacht of een opmerking: Wim de Lang van Dusseldorp is het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op en rond de Markt. „Verbouwingen geven overlast. Daar kun je niet omheen. Uitgangspunt is dat winkels en ondernemingen te allen tijde bereikbaar blijven.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een vraag, een klacht of een opmerking: Wim de Lang van Dusseldorp is het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op en rond de Markt. „Verbouwingen geven overlast. Daar kun je niet omheen. Uitgangspunt is dat winkels en ondernemingen te allen tijde bereikbaar blijven.” © Wouter Borre

Dit is Wim, hét gezicht van de werkzaamheden op het Hengelose marktplein

HENGELO - Vroeger was hij horecabaas, nu is Wim de Lang (65) van bouwbedrijf Dusseldorp het aanspreekpunt voor de verbouwing van het marktplein in Hengelo. „Veel verschil is er niet, ik ben nog steeds de gastheer.”

  1. Hengelose collega-wethouders laten Mariska ten Heuw (SP) na 12 jaar vallen: ‘Met zulke mensen kan ik niet werken’
    PREMIUM

    Hengelose collega-wethouders laten Mariska ten Heuw (SP) na 12 jaar vallen: ‘Met zulke mensen kan ik niet werken’

    HENGELO - Ze huilde niet, maar het doet gruwelijk zeer. De manier waarop wethouder Mariska ten Heuw na twaalf jaar uit het college van B en W verdwijnt is pijnlijk. Twee collega-wethouders maakten achter haar rug om nieuwe afspraken voor een college zonder haar partij, de SP. „Ik ben oprecht teleurgesteld in een paar mensen, een emotie die voor mij dieper is dan boos zijn”, zegt ze.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.