Wat een herrie maakten de kinderen van basisscholen 't Oldhof en Jan Ligthart donderdag bij het gemeentehuis. Maar ze hadden een goede reden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat een herrie maakten de kinderen van basisscholen 't Oldhof en Jan Ligthart donderdag bij het gemeentehuis. Maar ze hadden een goede reden. © Reinier van Willigen

Docent moet na twee dagen weg in Hengelo, het spookt in Ambt Delden en scholen in Borne zijn het wachten zat

NieuwsupdateDe een moest al weg voordat hij goed en wel begonnen was. De ander bleef hangen toen hij al weg was. En de derde kan niet komen waar hij gewenst was en zoekt nu een plekje voor zichzelf. We hebben het natuurlijk over de Montessori-docent in Hengelo, het spook van de Noordmolen in Ambt Delden en het nieuwe schoolgebouw in Borne.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.