De docenten op het dak van de school bij het ketelhuis dat voor de gelegenheid werd opgesierd met graffiti. Vierde van links is locatieleider Bas Smies.
Volledig scherm
PREMIUM
De docenten op het dak van de school bij het ketelhuis dat voor de gelegenheid werd opgesierd met graffiti. Vierde van links is locatieleider Bas Smies. © Koen Franken

Docenten Bataafs Lyceum Hengelo voor even hiphoppers in swingende ode aan eindexamenleerlingen: ‘Je bent nu vet geslaagd’

met videoHENGELO - Wie het gezelschap op een rijtje ziet, die zou zweren dat het leerlingen zijn. In hun trainingsbroeken, hoody’s en sneakers staan ze op het dak van het Bataafs Lyceum. Maar het zijn toch echt docenten.

  1. Grote namen aan de aftrap bij talententoernooi in Tubbergen, evenement na twee jaar terug op de kalender

    Grote namen aan de aftrap bij talenten­toer­nooi in Tubbergen, evenement na twee jaar terug op de kalender

    TUBBERGEN - Sportpark De Grote Moat in Tubbergen is op zondag 18 juni weer het toneel van het Internationaal U12 Voetbaltoernooi. Na twee jaar afwezigheid door corona staat dit jaar de dertiende editie van het evenement voor voetballertjes tot 12 jaar op het programma. En het zijn niet de minste clubs die hun deelname hebben toegezegd. In totaal bestaat het deelnemersveld uit 12 ploegen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo