De docenten op het dak van de school bij het ketelhuis dat voor de gelegenheid werd opgesierd met graffiti. Vierde van links is locatieleider Bas Smies.
Volledig scherm
PREMIUM
De docenten op het dak van de school bij het ketelhuis dat voor de gelegenheid werd opgesierd met graffiti. Vierde van links is locatieleider Bas Smies. © Koen Franken

Docenten Bataafs Lyceum Hengelo voor even hiphoppers in swingende ode aan eindexamenleerlingen: ‘Je bent nu vet geslaagd’

met videoHENGELO - Wie het gezelschap op een rijtje ziet, die zou zweren dat het leerlingen zijn. In hun trainingsbroeken, hoody’s en sneakers staan ze op het dak van het Bataafs Lyceum. Maar het zijn toch echt docenten.

  1. In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken
    PREMIUM
    Column

    In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken

    Ik fietste op één van deze warme avonden naast mijn echtgenote op het fietspad aan de Bornsestraat, toen er achter ons een fietser liet merken dat hij nogal haast had. Ik kon niet zo snel opzij. De man achter mij beviel dat niet. Hij haalde ons in op dat nauwe fietspad en schampte mij. Waarop ik riep: „Rustig aan!” De man stopte verderop. Er ontstond een discussie. En ineens schreeuwde hij: „Ik kan je ook gewoon doodsteken.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.