Duo pleegt overval op parkeerplaats langs A1 bij Hengelo

VideoHENGELO - Op parkeerplaats Het Veelsveld, die gelegen is ter hoogte van de A1 bij de wijk Hasseler Es in Hengelo, is afgelopen nacht een busje overvallen. Na dreiging met een vuurwapen, of iets dat daar op leek, moesten de inzittenden ruim 1000 euro afgeven. De forenschische opsporing van de politie is ter plaatse geweest voor onderzoek.

Volgens de inzittende is de overval gepleegd door twee personen. Zij zijn na de overval weggereden. Enkele tientallen meters verder is later het id-bewijs van een van de inzittenden aangetroffen. Deze hebben de daders tijdens hun vlucht vermoedelijk uit het raam gegooid.

Volledig scherm
De politie verrichte ter plaatse onderzoek © News United | Dennis Nengerman
  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.