Dierdre Kleine Punte woonde samen met haar man Vincent jarenlang in Zuid Afrika. Daarna in een eengezinswoning in Nederland. En nu zijn ze domweg gelukkig in een tiny house.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierdre Kleine Punte woonde samen met haar man Vincent jarenlang in Zuid Afrika. Daarna in een eengezinswoning in Nederland. En nu zijn ze domweg gelukkig in een tiny house. © Annina Romita

Duurzaam wonen in een piepklein huisje: droom die uitkomt voor Dierdre en Vincent uit Hengelo

Binnenkijken bijHENGELO - Vincent  en Dierdre Kleine Punte woonden 26 jaar in een eengezinswoning in Hengelo, groot genoeg om er ook hun drie dochters in groot te brengen en volgestouwd met allerhande spullen. Nadat de kinderen de deur uit waren gooiden ze het roer om. „We wilden ons leven inrichten zoals wij dat wensen”, zegt Dierdre. 

 1. #HéScheids: hogeschoolvoetbal van Bergentheim, publiek Vroomshoopse Boys juicht iets te vroeg
  video

  #HéScheids: hogeschool­voet­bal van Bergent­heim, publiek Vroomshoop­se Boys juicht iets te vroeg

  ENSCHEDE - De eerste speelronde van het nieuwe seizoen in het amateurvoetbal zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder hogeschoolvoetbal van derdeklasser Bergentheim tegen ASV’57, supporters van Vroomshoopse Boys die iets te vroeg juichen voor de winnende goal in de slotminuten en HSC’21-speler Tom ter Hogt die invalt, de gelijkmaker scoort en het veld vroegtijdig verlaat met een kwetsuur na een jaar blessureleed. Beleef de meest bijzondere momenten in deze video.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Er moet een kinderburgemeester komen voor Hengelo

 • Ja, kinderen moeten kunnen meepraten over beleid dat hen aangaat (22%)
 • Ja, maar alleen als ceremoniële functie bij evenementen (6%)
 • Neutraal: leuk als er een kinderburgemeester komt, maar zo is het ook prima (17%)
 • Nee, kinderen hebben onvoldoende inzicht in wat het beste is voor de maatschappij (55%)
551 stemmen