Jenny Knol heeft een goedlopende stoffenwebshop maar mist het menselijk contact. „Ik kan de klanten nu de stoffen laten zien en voelen. En ze advies geven.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jenny Knol heeft een goedlopende stoffenwebshop maar mist het menselijk contact. „Ik kan de klanten nu de stoffen laten zien en voelen. En ze advies geven.” © Robin Hilberink

Een ‘echte’ winkel beginnen? Jenny (56) waagt de sprong en opent in Hengelo een stoffenzaak

HENGELO - Vrienden en familie waren niet enthousiast. Want wie begint er in deze tijd een nieuwe, fysieke winkel? En dan niet in de binnenstad van Hengelo maar in een buitenwijk. Jenny Knol (56) waagt de sprong. Aan de Oude Postweg runt ze nu een stoffenwinkel, Dekkers Stoffen.

 1. Prijs oudpapier naar recordhoogte, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’
  PREMIUM

  Prijs oudpapier naar recordhoog­te, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’

  HENGELO/GLANERBRUG - Het is net de energieprijs. Een kilo oudpapier was in jaren niet meer zo kostbaar. De prijs is door het plafond geschoten van haast 150 euro per ton, dus 15 cent per kilo. Want oudpapier is plots ‘schaars’. Toch profiteert bijna geen club, school of kerk van deze superprijs. Hoe hard de vrijwilligers ook werken en hoeveel ze ook inzamelen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Er moet een kinderburgemeester komen voor Hengelo

 • Ja, kinderen moeten kunnen meepraten over beleid dat hen aangaat (22%)
 • Ja, maar alleen als ceremoniële functie bij evenementen (6%)
 • Neutraal: leuk als er een kinderburgemeester komt, maar zo is het ook prima (17%)
 • Nee, kinderen hebben onvoldoende inzicht in wat het beste is voor de maatschappij (55%)
551 stemmen