Proefbrouwerij De Heuzen heeft het eerste tripelbiertje gebrouwen, met Hidde Heutink (links) en Bastiaan Kroezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Proefbrouwerij De Heuzen heeft het eerste tripelbiertje gebrouwen, met Hidde Heutink (links) en Bastiaan Kroezen. © Reinier van Willigen

Eerste tripel van Hengelose proefbrouwerij met vleugje sinaasappel: ‘Soms stonden ze voor de deur’

HENGELO/OLDENZAAL - Ze zijn allebei werkzaam in de informatietechnologie, weten een goeie tripel wel te waarderen en brouwen er nu zelf eentje: De Heuzen Tripel. De eerste duizend liter komt eraan. En er zit meer in het vat.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Kerstmiddag in Hengelo behoort tot voltooid verleden tijd

Kerstmiddag in Hengelo behoort tot voltooid verleden tijd

  • Eens, kerstmiddag in deze vorm is onverantwoord (38%)
  • Eens, kerstmiddag uitsmeren over meerdere dagen of weken is kerstmiddag niet meer (2%)
  • Neutraal, kerstmiddag was/is vooral voor de horeca een financieel aantrekkelijk feestje (12%)
  • Neutraal, ik kan prima zonder kerstmiddag (20%)
  • Oneens, het gaat misschien niet door in vertrouwde vorm, maar er komt vast een alternatief feest (15%)
  • Oneens, Hengelo zonder Kerstmiddag? Dat overleven we niet! (13%)
1386 stemmen