Sfeerbeeld van @Fr88nk.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld van @Fr88nk. © @Fr88nk

Fans in de hekken, bekers bier en lichtmasten: Hengeloër Frank maakt de perfecte stadionfoto

fotoserieHENGELO – Onder steeds meer fans van FC Twente is hij een bekende naam op sociale media. Hengeloër Frank, beter bekend onder de naam @Fr88nk, reist FC Twente overal achterna en maakt foto’s waar hij maar komt. Geen gelikte plaatjes, maar rauwe en pure beelden waar een supporter zich in herkent.

Op sportief gebied was het niet bepaald genieten, maar veel fans van FC Twente kijken positief terug op het bijzondere jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Frank is één van die supporters. ,,Ik hoorde van oudere fans al dat het seizoen 1983/1984 (het eerste degradatieseizoen van FC Twente) heel bijzonder was. Allemaal nieuwe stadions en nieuwe clubs. Dat leek mij vorig seizoen ook wel wat. Op een gegeven moment waren we halverwege het seizoen en had ik nog geen duel gemist. Toen wilde ik het seizoen ook compleet maken. Dat is met 38 potjes gelukt.”

  1. Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?
    PREMIUM
    COLUMN

    Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?

    Lang geleden was er een aardig reclamespotje op tv. Je zag een man achter een raam, met een zeem. Geknipt en geschoren, keurige verschijning. Dan begint hij het venster te lappen. De zeem gaat lang mee, vertelt hij de kijker; weken in het kwadraat. Zonder dat er een gat in valt. Maand, na maand, na maand, na maand. Hij gebruikt niet voor niks een Enka Vileda, de Rolls Royce onder de zemen. Nog geen vier gulden, toen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.