Volledig scherm
Still video © Café De Castus

‘Feestvierende dames’ veroorzaken met sterrenflikkers brand bij café in Hengelo

VIDEOHENGELO - Een zonnescherm boven de entree van café De Cactus in Hengelo vloog afgelopen Koningsnacht in brand. Volgens de Facebookpagina van het muziekcafé gooiden vijf feestvierende ‘dames’ met sterrenflikkers. Volgens kroegbaas Erwin Kwakman haalden de vrouwen naderhand hun schouders op.

De eigenaar prijst op Facebook oplettende getuigen die de kroegbaas waarschuwden, zodat het brandende zonnescherm snel kon worden geblust. ,,Daardoor is erger voorkomen en zijn er geen gewonden gevallen.’’

Geen excuses

Kwakman meldt dat portiers van de overburen in de Pastoriestraat de vrouwen uit andere horecagelegenheid hebben gehaald. ,,Ze waren vrolijk aan het feesten, ondanks dat ze wisten wat ze hadden veroorzaakt’’, meldt de caféhouder. Volgens hem verwezen de daders naar hun verzekeringsmaatschappij. De vrouwen namen tot deze zondagavond 20.00 uur geen contact op met De Cactus, waarop Kwakman besloot een deel van de geschoten filmbeelden online te zetten.

Hij wil maandag aangifte doen en de gegevens van de vrouwen vragen. Hij kent hun namen, maar ‘om privacy redenen maken we ze niet openbaar’, meldt hij.

 WhatsApp ons!

Heb je een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-13328999

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.