Bij kampeer- en campingwinkel Jan Krul in Hengelo zijn de mobiele wc’s niet aan te slepen. Vanwege de coronacrisis willen kampeerders de beschikking over hun eigen toilet tijdens de vakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij kampeer- en campingwinkel Jan Krul in Hengelo zijn de mobiele wc’s niet aan te slepen. Vanwege de coronacrisis willen kampeerders de beschikking over hun eigen toilet tijdens de vakantie. © Robin Hilberink

Geen wc-rol onder de arm, maar een porta potti voor de tent

HENGELO – Het kon wel eens het einde worden van een klassieker: over de camping lopen met een wc-rol onder de arm. Kampeerders nemen door de coronacrisis liever een eigen toilet mee naar de camping. En dus zijn de mobiele wc’s niet aan te slepen.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Er moet een kinderburgemeester komen voor Hengelo

  • Ja, kinderen moeten kunnen meepraten over beleid dat hen aangaat (22%)
  • Ja, maar alleen als ceremoniële functie bij evenementen (6%)
  • Neutraal: leuk als er een kinderburgemeester komt, maar zo is het ook prima (17%)
  • Nee, kinderen hebben onvoldoende inzicht in wat het beste is voor de maatschappij (55%)
551 stemmen